LR en PC Slagharen

Activiteiten

Jaarlijks organiseert de activiteitencommissie van PC en LR Slagharen e.o. een aantal activiteiten. Voor onze leden om de sport op meerdere manieren te beoefenen, maar natuurlijk ook voor belangstellenden om te kunnen komen kijken. U bent van harte welkom.

Onze terugkerende activiteiten

CH Slagharen. Twee weekenden dressuur, een weekend bixie en een weekend springen.

De Dokter Willems beker. Een spannende onderlinge wedstrijd waar wordt gestreden om de felbegeerde Dr. Willems beker. De combinaties strijden in de disciplines dressuur en springen.

De jaarlijkse buitenrit. We gaan gezellig met z’n allen het bos in. De ruiters gaan te pony/paard het bos verkennen. Begeleiders, ouders en partners kunnen genieten van een rustige gezellige rit in de huifkar.

Daarnaast organiseert de vereniging twee acties om extra geld in te zamelen om alle activiteiten voor de leden te kunnen blijven organiseren.

De potgrondactie. In maart gaan alle leden en vrijwilligers in Slagharen en omgeving op pad om potgrond te verkopen. Met het voorjaar in het vooruitzicht kan iedereen wel potgrond gebruiken voor de tuin; PC en LR Slagharen brengt het bij u thuis!

Parkeerwachters Rommelcross TRS. Bij dit evenement helpen wij parkeren. De opbrengst is voor de vereniging.